Wednesday, December 22, 2010

Nuffnang Buffered Earning Sudah Pandai Lepak Kat Sini

            Salam semua..sebelum ni, memang dah berbulan tak check account, tapi mula rasa pelik bila ads Digi iPhone 4 melekat kat leadearboard dalam sehari dua ni. So, tangan ni mula la gatal untuk check account. 

        Alhamdulillah, akhirnya AWESOME mendapat buffered earnings yang pertama dari nuffnang.Thanks to nuffnang and advertiser diatas kepercayaan u'ols terhadap blog ni. Yang pastinya, terima kasih daun keladi kepada semua follower dan visitor ke blog ni ( macam menang award pulak).

P.S: Special thanks to ar-rifke, semua tips-tips dalam blog tu amat berguna. Kepada semua visitor yang macho/chantek jangan lupa untuk terjah ke ads BE tu yer untuk dapatkan info lebih lanjut Digi iphone 4 plan ok. :)
Comments
18 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

18 Komen Yang Awesome:

Pendekar Berkuda said...

bagus2..tahniah ! hehe...

Sepatu Hijau said...

salam

beshnya

tahniah :)

FasiHaH SupiaN said...

sama la :)

http://psycho-mate189.blogspot.com/2010/12/for-first-and-ever-be-pertama-penantian.html

Ujang9897 said...

tahniah...

- zuriey - said...

congrates!..sekali dapat rasa nak melompat

sHaH said...

tekan nuffnang!!!

fyna said...

congrats!!!~

Cik Diana said...

wah! tahniah... ;)

Akram said...

@Pendekar Berkuda: tq PB..anda mmg yg trbaik :)

@Sepatu Hijau: tq cik sepatu...

@FasiHaH SupiaN: support same2 k... :)

@Ujang9897: thanks bro...

@- zuriey -: mmg rase nk lompat...maklum la 1st time. hehe..

@sHaH: tekan2 la bro..thanks

@fyna: welcome :)

@Cik Diana: Tq.. :)

LyNn HaMzAh said...

wah..tahniah...moga makin bertambah...

NuSaNa NoSa 91 said...

tahniah~~ pasni, klu rajin, makin byk BE yg akn terjah~ semoga murah rezeki yep~ ^_^

CahayaCintaIlahi said...

awak2.. ajar kte ape mende ni ekh..
kte tak paham la.. ;'((

ceritabest said...

congras geng :)

AIMAN said...

tahniah2.. sy bila ntah nak register nuffnang.. huu

M I A J A M A L U D D I N said...

wooo.. tahniah..

juliet. said...

waahh..tahniahh..kta ni xtau apa2 psl nuffnang..tau letak je..huhu

Miecyber said...

Congrats....

currentlife2u said...

tahniah...

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...