Tuesday, December 14, 2010

HeartBeat DIY Gift - Duit Poket Sambilan

       Anda pernah dengar atau terbaca di mana-mana blog tentang HeartBeat.my ? Kalau anda perasaan blog ni dah setup banner HearBeat.my lebih kurang 2 hari yang lepas. 

       Website ini  memberi kelainan kepada pelanggan untuk mencorak sendiri produk yang ingin dibeli (D.I.Y gifts). Sesuai untuk 'couple' yang ingin 'surprise'kan pasangan masing-masing. Pengalaman yang manis takkan luput dari memori kita, right? So, macam maner nak beli? 


Klik disini dahulu untuk lebih lanjut

KLIK GAMBAR UNTUK TUMBESARAN

1st Step
2nd Step

3rd Step (scroll down)
Manfaat kalau joint affliate

Anda Nuffnanger? Status 'gelihati' anda tidak akan berubah.
Comments
1 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

1 Komen Yang Awesome:

nana cHan said...

woah. menarik je barang2 kat dlm tu especially magic mug tuh

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...