Wednesday, December 1, 2010

Attention To Facebooker

          Menurut CEO facebook Mark Zuckerberg, jumlah pesanan (messages) yang dihantar di dalam facebook mengatasi pertumbuhan Facebook itu sendiri.

          Dalam komennya di dalam satu persidangan, Zuckerberg telah mengatakan bahawa antara 350 juta pengguna  facebook menggunakan perkhidmatan ‘messages’ , dan hampir 4 billion sehari ‘message’peribadi di hantar. Itu belum termasuk lagi ‘message’ dari pages dan group.

P.S : Tertanya-tanya jugak macam mana ‘rating’ mesej peribadi dikira. Adalah profile kita semua dicabul?
Comments
3 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

3 Komen Yang Awesome:

SERVER is here. said...

yo eh..? :)

Faisal Abdullah said...

bukan dicabul lah..ttp mmg diorg akan ada sistem utk count msg ni..

Kiera said...

dicabul????
hmm....

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...