Monday, December 13, 2010

Miskin Tapi Bergaya

          Kreatif tak mamat dari Ghuangzhou, China ni? Even dengan kitar semula surat khabar dan bahan buangan lain, dia mampu jadikan baju untuk perlindungan diri. Bukan dengan imej 'pengemis dengan kotak-kotaknya'. Rasanya Heidi Klum pun boleh puji kalau mamat ni masuk Project Runway haha...
          Daerah lain di China juga, seorang pengemis telah mencetuskan fenomena selepas gambarnya disiarkan di internet oleh seorang jurugambar. Kutip baju tepi-tepi jalan then mix 'n' match. AWESOME! 


Comments
5 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

5 Komen Yang Awesome:

Myra Ayreen said...

hensem jugak tuh :p

Akram said...

@Myra Ayreen: huhu..de org org kate dia mcm Takeshi Kaneshiro, xpun Ken Watanabe :)

sara said...

betul hensem..ada gambar dia lagi tak..? hehewhe..eh tgk lah entri baru pasal chalet pulak..jom cuti ramai2

AzwaZynal said...

lol.. kreatif weh :D

Akram said...

@AzwaZynal: yup..tapi de rumour ckp yg dia ni pelajar universiti yg hilang akal(wallahulam) :)

@sara: haha..tapi tak banyak la gambar dia sebab dia tak nak diganggu lagi. btw tq sbb sudi BW disini.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...