Wednesday, December 8, 2010

Khas Untuk Pengguna Keyboard

          Pernah rasa terganggu atau geram tak bila di tempat awam seperti perpustakaan atau makmal komputer , korang dengar ‘tuptap tuptap’ bunyi keyboard…annoying, right? Rase nak titik tiktik je tangan orang tu kan..he3.

          Selongkar punya selongkar dalam laci Google ni, jumpe la satu stuff yang boleh tahan jugak la. Tapi tak tahu la berkesan ke tak. Produk dari Jepun ni name “Thanko Keyboard Quiet Cover”. Kononnye, produk ni untuk melindungi habuk dan bunyi ‘tuptap tuptap’tu la. Haha..wat ever la. Jom kita usya jap camno ghoman aeh bondo nih.








Comments
6 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

6 Komen Yang Awesome:

nohfee said...

susah gla nk menaip!!! hahaha. x cool la bnde ni.nak kena masuk2 kan tangan plak dh.

*rmai orang suka "ketuk" keyboard dr type keyboard. dorang type dgn perasaan marah ke ape? adeh~~

Akram said...

@nohfee:Pelik kan...tapi syarikat Thanko ni mmg suke kluarkan gadget @ aksesori pelik2.

saiazuan said...

haha pelik3 je diorng nie.. l like the sound of keyboard.. hahaa

Akram said...

@saiazuan:btol ke ni suka bunyi type tu? kalo ikut aku mmg geram..

sha said...

dulu pernah pergi cc pastu ada sorang pakcik ni dia taip bunyi "ketegang..gedegang" sebijik2 bunyi....tak tau la pakcik tu menaip ke menghentam keyboard tu...terus blah...bukan apa..takut tgk gayanya..

Omu Rice said...

hahaha...menarik jugak ape yg dihasilkan oleh orang Jepun ni..tapi macam menyemak jer...hohoho...yosh!

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...