Thursday, December 16, 2010

Aku Berjaya Buat Mark Zuckerberg Sakit Hati

Klik untuk tumbesara
Tada...di kala kebosanan dengan layout baru facebook yang macam haram, aku berjaya buat seperti contoh dalam entri sebelum ni ' Facebook Arts '. Buat gempak je kan title entri ni. So, cantik tak? hehe..Tapi mmg tak boleh challenge macam dalam vid kt bawah ni, superb abis...


Comments
13 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

13 Komen Yang Awesome:

nohfee said...

hahahahahah!! lwk2

Amna.Qadeeja said...

nk wt jgk cmni tp xreti huuu ;(

Pemilik Blog said...

smart..

Sasa Al-Sharif said...

respek kat ko. rajin tu weh

Faisal Abdullah said...

haha..lawak ar bro...

Aku tengok permainan pasukan Malaysia memang cemerlang tetapi mencemaskan..

Terbaru:Keputusan Penuh Separuh Akhir Pertama Malaysia Vs Vietnam(2,0) Piala Suzuki AFF 2010

Terbaru:Cantiknya Hanis Zulaika.Korang Rasa Macam Mana?

Kyru Amyra said...

ahahaha sengal

Ohujan Tasneem said...

gempak sehabis gempak

Honey Daa said...

fuyooo gile kenteng! huhuhu ;)

Syamil Hafiy said...

gempak arh. camna nak buat tu ?

Akram said...

@Syamil Hafiy: profil baru jer yg bole wat mcmni...

sha said...

cun tuh..

Omu Rice said...

wah2...tahniah akhirnyer...membuahkan hasil...

elnino moona said...

smart wei... :)

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...