Friday, December 10, 2010

Entri Untuk K-addict


Aku: Dik..tengok apa tu dik? Tersengeh sana, tersengeh sini.  
                          Bak la jap remote nak tengok Discovery Channel. 
(sambil garu kepala)

Adik: Takmo la...nak tengok Happy Together dulu. 
Along buat la menda lain dulu ok.

Macam ni la punya susah aku nak tengok tv kat rumah.

Saluran 391 KBS WORLD kat Astro tu dah macam saluran rasmi bagi rumah aku.

Sampai aku sendiri pun dah naik kenal kebanyakkan 'group' Kpop.
  
Hottest (2PM), SONE (SNSD), E.L.F (SuJu), Black Jack (2ne1), VIP (Big Bang).

Tengok.... sampai fan club pun aku terhafal. Hahaha...

Kpop dengan Kdrama sama hebat, semua dia balun.

So, aku nak kongsikan la link yang my sis selalu singgah untuk download.

Khas untuk K-Addict semua.

KShowNow! (korean shows)
SilentRegrets (KDrama / JDrama)
kenhnghenhac (korean MV)


Tiffany (Girl's Generation)
P.S: Nasib baik la dapat abang yang jenis memahami minat dia. (sometimes terlayan jugak tengok awek comel macam Tiffany SNSD ni. Huhu..)
Comments
11 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

11 Komen Yang Awesome:

zureen said...

sunny SNSD lagi comel :P

Pensel Kontot said...

huhuhu sib baik la...adik pempuan n akak ku layan cite korea gak..hehehe

Akram said...

@zureen: ikutkan semua comel..ha3

Akram said...

@Pensel Kontot: nasib badan.. :)

NurLiyana said...

saya k-addict! ahha.=)

Kalamhati said...

kalu astro beyond lagi la gempak..channel 392, 393 memang korea abis..citer best2 lak tu..

❤ Cik Ain ❤ said...

saye ex k-addict kot. skrg mnt gak tp xla sampai ketagih. seb baek kat umah ade tenet. sume org pon xlyn tv sgt.. so xberabutla.. huhu.

Shaheila Alan said...

huu..sape awek ni???

Cahaya Kehidupan said...

hehe cahaya pun minat citer korea..saluran 393 pun best gak..

syuwai skr said...

waahh.. kirim slm adk yer.. kongsi minat yG sama..

yes, i'm k0rea addict ! ahaks..

Akram said...

ahaks..bukan main suka kaum hawa ni yer.Citer bab korea mmg semangat..huhu

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...