Monday, December 6, 2010

Dah Cuba Belum Profil Facebook Baru?

Korang semua dah cuba profil facebook yang baru? 
Apa pandangan anda? 
Adakah ia menyusahkan atau menyenangkan? 
Puas hati tak dengan 'appearance' profil baru korang? 
Bagi yang belum cuba, hanya klik di sini untuk aktifkan profil baru anda.
Attention: Baca ini dahulu..sini



Transformation yang baru..
Selamat Mencuba...AWESOME!

Comments
16 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

16 Komen Yang Awesome:

CiK QiQi said...

die jd cmne??/sbbnye kt tmpt kje ni idak le bole on FB>>deme block.huhu

Akram Razali said...

@Qiqi: Bace balik..dh edit balik ckit. Hehe...thnx sbb singgah.

B0B said...

buruk bebenor!

nohfee said...

burok.....
yg lme lagi ok + senang

nohfee said...

errr. sat2, kalo dah upgrade profile fb yang baru tu, x leh tukar pd yang lme dh ek??????

Akram Razali said...

@B0B: Sy rase pun mcmtu...

@nohfee: Sy x pasti la boleh ke x...x check lg. Kalo boleh, sy maklumkan ok...

Akram Razali said...

Kepada yg nak switch balik profil lame...mmg x boleh masa skrg.

Ni jwpn dari Facebook:

How do I upgrade to the new profile early?

We’re rolling out the new profile to everyone slowly. If you don’t see...
We’re rolling out the new profile to everyone slowly. If you don’t see it yet and would like to upgrade early, click here. You will not be able to switch back to the old design after upgrading.

Usya kt Help Center Facebook

nohfee said...

@Akram Razali oh huhu. buruk suda fb ku... huhu. thx eh. =)

Akram Razali said...

@nohfee:Hu..sori. Tp lame2 semua profil FB akan jadi yg baru jgk.

"We’re rolling out the new profile to everyone slowly."

sazaku said...

belum cuba tp macam serabai. sebab tu mls nakmencuba. hehe

Omu Rice said...

hehe...pekabo? eh, baru perasaan la..memang syok ar,cantik kemas palak tu....sori la...ade masalah tenet sbb tu xpat bw...

intansyazana said...

No wayyy won't even care to to try it! :/ I want to spend as much time with the current version <3

fitrijohari007 said...

jarang2 aku bukak FB..kih3

fasha said...

cam xbesh je gune yg profile yg baru neh...:((

Akram Razali said...

@sazaku: Mmg btol serabai tp tu maybe 1st impression kta.

@Omu Rice:Kabo baik..g mano ari ni ha?Sy rase x brape kemas la...

@intansyazana: Right...tp my profile dh x bole revert blk yg asal.huhu...

@fitri: aku pun same..he3

@fasha: absolutely right..mmg x besh

TiMmiE said...

xbest pun. makin serabut ade la.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...