Sunday, December 19, 2010

Mari Bermain Dengan Mata Anda


Tengok point tengah (simbol +) kat gambar ni paling kurang 30saat lepas tu korang alih pandangan kat dinding. Apa yang perubahan yang korang nampak?
P/s: Kalo bole tengok kat dinding yang cerah skit then tenung lama2.

Comments
20 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

20 Komen Yang Awesome:

elnino moona said...

nmpk wajah sebenar lukisan nih.. wow!~

akubersamaCahya said...

nampak lelaki encem.. hihihi

mai BEAR gebu said...

hensem ! mcm mne nak buat bende tu ? ajar kan !

Fxysche Nas said...

malu la nk renung lelaki ni...
hehehehe

Sepatu Hijau said...

salam

nampak bantal...

heheh..

Cik Su said...

ni same macam kalimah Allah tu jer

nohfee said...

WOW!!! npk muka laki ni balik. ok, pasni, letk gambar nohfee plak ah.. hahha

NuSaNa NoSa 91 said...

ecehhh~ mujur lelaki tu xbleh ckp.. klu x, dh lama ajk kawen! ha3~ ^_^

p/s: ske la kaler template nih.. merah yg xgrg sgt.. cun! ^_^

Sepatu Hijau said...

salam


nampak apa sebenarnya ek....

Akram said...

@Sepatu Hijau: eh, x bole nmpak ke? cuba buat btol2..gud luck

Shaheila Malek said...

Malu pulak tenung lama2 ni.. *.*

sya hassan said...

errr pening jap bile tenung lame2..keh3

Cik Su said...

sakit mate tenung nie

Sharifah nor said...

nampak wajah lelaki...hebat sungguh mata ciptaan Allah ni...

Azreen Amran said...

sangat nice!!

Anna said...

ha3 saya nmpk yg hitam jdi putih,putih plak jdi hitam~ >.<

Lizzie Yasmin said...

jenuh aku tenung tak nmpak2 apa2 pun.. nmpak sgt otak aku ke lain...

Telaga Putih said...

gyler ah!!

Fyzal said...

kelebihan ciptaan Allah.. penuh keajaiban.. :) cool bro.

nub said...

grrr asik xjadi jaa..hahaha

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...