Sunday, December 5, 2010

Berblogwalking Cara Mudah Melalui BlogLarian

          Anda selalu blogwalking? Anda suka blogwalking? Leceh nak bukak tab banyak-banyak BW di blog orang lain  sambil membaca info dan entri terbaru? Ha..kalo macam tu saya nak ajak team AWESOME semua terjah ke BlogLarian. Di situ anda akan mencuba kaedah BW yang baru dengan hanya 1 tab sahaja, tetapi dipaparkan sebanyak 5 @ 6 blog pengguna yang berdaftar. Kan senang tu, tak payah korang semua bukak banyak2 tab.

          Sebelum dapat join Bloglarian ni, kena la lengkapkan slogan dulu. Baru best..."Saya suka berblogwalking kerana ingin mempromosikan blog AWESOME yang masih baru, ingin meluaskan kenalan dan mahu berkongsi bersama info-info semasa dan dari situ juga saya mendapat pengetahuan yang berguna".

Ha..ni la 1st time main tag2 ni. B4 ni tak pernah pun. Kepada yang berkenaan, anda telah di'tag' :

Akhir sekali, sila ke Bloglarian untuk maklumat lanjut.
Syarat penyertaan di sini: Klik
Comments
11 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

11 Komen Yang Awesome:

FareedSairi said...

Assalam, terima kasih join BlogLarian.

Blog anda sudah dimasukkan.

Mari Blogwalk bersama BlogLarian

eiela said...

wah bagus,saya pun join jugak bloglarian nih..

hans said...

owh
itu fungsi dia rupanya

P/S : Nasiblah Tak Kemalangan Tadi! Kalau Tak Satu Hal Pula!

P/S : Perasaan Bila Disoal Umur Anda?

Wan Gerrard said...

cam bagus je bloglarian ni, nak try ^_^

Akram Razali said...

Cuba la...

hamzah ian said...

pergh.. bagus blog larian

Chuckie Cotton said...

Camne blog larian? Aku nak bot blog larian..

instantwebsite.my
Let us design your website in 7 days!

FareedSairi said...

@Chuckie Cotton
jgnla mengebot2 ni. ni untuk mereka yang baru n nak kongsi pengalaman berblogging.kalo ada bot semata2 untuk kepentingan diri, tolong lupakannya :)

FareedSairi said...

@Akram Razali
Dari pengalaman den, trafik akan dapat ke enam2 blog. kalo dia dalam button mcm dalam berita@nline dan testimoni, bila dibuka baru dapat trafik.

nkara said...

nak join! (soon) (:

eVy-D-YaNa said...

Hye,

thanks singgah blog sy Talk of A Soul

sy pun ahli blogLarian untuk rumah blog 102~

dh follow cni...sggah la blog sy slalue ek...tQ~ :)

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...