Tuesday, December 14, 2010

Facebook Arts

          Ramai yang tak puas hati dengan 'kejujuran' yang ditampilkan dalam profil facebook baru kan. Yela...anything yang kita comment pada profil orang lain akan muncul juga di profil kita. Nak deactivate, malas pulak dengan steps yang banyak. So, mari kita layan profil 'fesbuk' yang kreatif dari duduk berleter ni...LOL.







P.S: Kalau nak tengok yang lain, sila ke sini.
Comments
22 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

22 Komen Yang Awesome:

Pemilik Blog said...

aku nk tau la.. mcm ne diorg buat tu..
kalu dh tau, tlg sebar2 kan ye..

jom ke blog aku.. http://blogmacammacamada.blogspot.com

nohfee said...

wah, lawa! mcm mne nk buat?

Akram said...

@Pemilik Blog: Insyaalah...

@nohfee: Tengah dok blaja la jgk ni..pkai photoshop je...agk2 susah la. dh la x power photoshop..he3. Kalo nak tgk tutorial ada kt cni>>techcrunch

Faiq Aiman said...

kreatif r..
cane nk buat tuh?

Akram said...

@Faiq Aiman: tengok kat ni>>techcrunch @ cari la yang simple instruction kt tenet. Kalo dah jadi nnti, sy bgtau mcmne untuk bgtau semudah yg mungkin...

Amna.Qadeeja said...

waahh,cun melecun ! ;D

simply me ! said...

ta suke yg baru !

rms said...

kreatif kreatif. thumb up bro.

::NelyLeyana:: said...

cool!

mie said...

mmg cun melecun...

Anzur Anuar said...

giler lah! eh! nak ambik eh. saya kasi kredit k. nak letak kat facebook. hoho. :D

Live Blog: belog! my Oxygen

IMANSHAH said...

facebook tu apa yek..haha

Akram said...

@Anzur Anuar: okies...

Akram said...

@IMANSHAH:facebook tu adalah sejenis aplikasi yg melalaikan penduduk dunia...haha

maCy said...

selawa mana, macy nak fesbuk lama! uwaa

Akram said...

@maCy:kan dah de tutorial nk revert blk profile lame..rasenye byk dh blogger len yg dh buat. :)

zOuL.MzMn said...

http://zuymzmn.blogspot.com/

Anwar Naim said...

susah gak nk bt nih..tringin nk bt..

Ciki said...

mcm2 lah fb ni.. huhuhu

Omu Rice said...

mnariknyer...makin buat orang teruja nak masuk wall kiter..

Sepatu Hijau said...

salam..

tak suka yang baru.

singgah dan follow :)

elnino moona said...

kreatifnya dorg..lawa seh!:)

profile sy masi yg lama.. so takleh wat..:)

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...