Wednesday, December 22, 2010

Kenapa DiGi iPhone 4 ?

        DiGi telah memperkenalkan iDiGi Postpaid Plans baru-baru ini. Tetapi kenapa iPhone 4 ditawarkan dalam pelan mampu milik dari serendah RM58 sebulan? iPhone 4 boleh dianggap terpantas dan mempunyai resolusi tertinggi jika hendak dibandingkan dengan siri iPhone sebelum ini. Jadi, apa keistimewaan  lain yang ditampilkan oleh iPhone 4 Digi Plan ni ?





Dengan FaceTime, anda boleh berkongsi senyuman, bertanyakan khabar merentasi dunia tanpa sempadan melalui Wi-Fi.




Dengan fungsi Multitasking, iPhone 4 boleh melakukan pelbagai tugasan dengan mudah kerana ia dilengkapi Apple A4 Processor.





Retina Display pada iPhone 4 dapat memaparkan imej dan tulisan yang lebih jelas dari siri iPhone sebelum ini.





Dilengkapi dengan kamera 5 megapixel. Memang puas la bergambar terutama bagi photo addict.





Dengan iPhone 4, anda akan dapat merakam detik manis atau peristiwa penting dalam HD






P.S: Berbagai keistimewaan jika anda melanggan atau naik taraf ke pelan DiGi iPhone 4. Jadi ,sila ke iklan DiGi yang tertera diatas atau kunjungi Digi Centre yang berdekatan untuk maklumat lanjut. FYI, Digi Life K-Pop Party 2011 tak lama lagi....
Comments
8 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

8 Komen Yang Awesome:

zOuL.MzMn said...

function die same ngna ipod touch 4th generation..
beze nye ipod xleh call je

sHaH said...

nak iphone... blackberry macam tak best dah..

NuSaNa NoSa 91 said...

knp la hp skrg makin canggih?? =.="

Fared Isa said...

dont be fooled man..
the rm58 is not the price for iphone u moron..
the rm58 is for the plan, after u purchase iphone from them..
u still got to pay rm2k upfront to get the iphone, only after that u pay rm58 for line billing...

u thought people easily going to give u iphone for rm58 a month? in ur dream man!


read the ad carefully..
check here http://www.digi.com.my/iphone/getone_want_iphone_payment.html#

moron!

d_tieah said...

Aku pengguna dg tp guna hp bese2 je..
Juz dpt call n msg pun jd lah..
Haha..

Sang SyaffeQ said...

pling canggih pun cuma nokia 5730,yg smpai skang aku pkai..semua dh ckup..iPhone mmg bkn selera aku..tpi,hrap perbetulkn elok2 info ni..dh ada yg kurang selesa tu.

Encik Ska said...

thanks for the information. hehe :)

iszieylyanziy said...

wah3x,,nk iphone,,,,,huaaa

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...