Friday, December 24, 2010

Motor Pakai NGV???


            Haha..ini hanya untuk gurauan semata-mata. Tiada kena mengena antara hidup dan mati. Lokasi gambar di Prai, Pulau Pinang. Sempat ambik gambar dalam perjalanan bercuti sakan di Pulau Mutiara. Yeay... 


P.S : Kepada pembaca2 AWESOME, keep in touch ok...
Comments
7 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

7 Komen Yang Awesome:

uncle said...

bukan NGV ..motor tu berkuasa turbo..tangki tu tangki NOS..tambahan bila nak pecut hahahha

eiysya zasya's said...

LOL.. haha~

p/s: Panggilan misteri..

Greg Ben Ben said...

moto tak pakai ngv, tapi angkat ngv . keh keh keh

jap , bro, blog lu cantik .

ni blog aku . baru lagi . jenguk jenguk la .
mainjauhjauh.blogspot.com

klik sini kalau nak tengok internet connection paling laju

❤ Cik Ain ❤ said...

maafla ye bertanye. NGV tu ape sbnrnye??? sejenis enjin ke ape? maaflah... saye pompuan yg xtaw pape psl dunie permotoran...

nohfee said...

waaa. motor pon dh maju taw! hehehe

currentlife2u said...

huyoooo ..dah maju...

Hakimi Yunus said...

@? Cik Ain ?
-cik ain NGV itu ialah natural gas for vehicles utk kegunaan kenderaan seperti kereta,van dan kenderaan yg bersesuaian.NGV dpt mengurangkan pencemaran udara.lebih jimat drpd petrol...so start hidup anda dgn menggunakan NGV utk hari2 yg lebih baik...:D

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...