Sunday, December 19, 2010

Indonesia Bertemu Malaysia di Final Piala AFF 2010


        Seperti yang dijangka, Indonesia berjaya menempah tiket mara ke final Piala AFF Suzuki 2010 untuk bertemu skuad Malaysia dengan menang 2-0 secara agregat. FYI, Indonesia ni dah tiga kali berturut-turut masuk final pada tahun 2000, 2002 dan 2004  tetapi tak pernah menang. Kalah dengan Thailand 2 kali dan kemudian Singapura. 

        Dengan skuad Malaysia?? "Ingat, kena fokus" Bukan calang-calang skuad Indonesia ni, tengok senarai penjaring pun dah tahu. Silap sikit, gigit jari lagi nampaknya. BTW, skuad Malaysia boleh punya la tundukkan skuad garuda ni kalau takde tekanan dan tak buat silly mistakes. :)

-AWESOME-
Comments
2 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

2 Komen Yang Awesome:

armouris said...

Malaysia boleh! main bola tu jangan sampai cedera - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

NuSaNa NoSa 91 said...

yeahhh~ ni baru betol.. gado kt gelanggang.. jgn asyik gado mulut je.. kita tengok sape bagos~ hik3~ ^_^

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...