Friday, September 3, 2010

Model Gantian Proton Waja !!!

Assalamualaikum kepada semua........

            Desas-desus model gantian Proton Waja akhirnya terjawab jugak selepas kecoh awal bulan lepas. Memang confirm Proton Holdings Bhd akan memperkenalkan model baru gantian Proton Waja dan dijangka akan diperkenalkan pada bulan Oktober menurut sumber TV3. Memang tak salah lagi review yang aku baca pada awal bulan lepas di paultan.org.


           











            Senang cerita, model gantian ni seakan waja lancer. Model replacement ni hampir serupa dengan Lancer Evolution X yang menjadi wishlist aku. Next, maybe ke kali ni Proton akan keluarkan 6 speed semi-auto transmission ?? Apa pun kena la tunggu sampai bulan depan.... ~.~.~.~
Comments
7 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

7 Komen Yang Awesome:

Tomato Gurl's Life said...

wow produk baru lagi..bagus..harap2 lebih bagus kualiti =)

.s.o.f.i.a. said...

cantik..... performance?????

Sharinginfoz said...

memang cantik diaorang cakap macam lancer ya

Akram Razali said...

@Tomato Gurl's Life,

@.s.o.f.i.a. ,

@Sharinginfoz

Same2 la kita nantikan...ala2 lancer gitu. Berita Tv3 semalam de review ckit psl replacement model ni.

saya_arief said...

smart..
aku nk beli..

pendeta gatal said...

@pendetagatal
same like inspira isn't?

pendeta gatal said...

OMG....its was last 2 years

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...