Saturday, May 26, 2012

Genius: Kilang SLR McLaren Terbaru

Serius terbaik dari ladang. 

Boleh masuk 100 Companies to Work For. Bernilai 40 juta pound, mengambil contoh mass production line Ford, ia dibina di Woking,UK enam bulan lalu. Seramai 750 pekerja berskil tinggi dapat menyiapkan sebuah luxury supercar dalam 12-14 hari sebelum ia dipasarkan ke 18 buah negara. Mclaren MP4-12C bernilai 170,000 pound adalah model terbaru yang sedang disiapkan dan dipasarkan.







AWESOME!!
Comments
4 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

4 Komen Yang Awesome:

saya_arief said...

sangat canggih.
:)

Akram said...

@saya_arief: factory supercar mmg sgt AWESOME mcm Ferrari, Audi, Lamborghini. Production line yang sangat senggama minda. Kalo la satu ari nanti dapat tengok manufacturing process diorang...

pendeta gatal said...

awesome....brilliant...greatest factory...

pendeta gatal said...

automotive factory at malaysia must have one or more factory like this.....its was so fantastic baby....same like lambo, ferrari, and others factory same like this.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...