Tuesday, May 29, 2012

Website Yang Berguna Untuk Semua

Dah penah lawati site klik1malaysia.com ? 
Site tersebut merupakan satu direktori kepada semua portal e-kerajaan, akhbar online sedunia, enjin carian terkenal, e-perbankan dan macam-macam lagi la
One stop center for all
Memang menyenangkan lah
Anda pasti senyum lebar
 ~AWESOME~

  
P.S: Kat situ boleh submit link blog juga. Kalo berjaya, blog anda akan dimasukkan dalam senarai rakan blogger.
Comments
2 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

2 Komen Yang Awesome:

Iena farina said...

salam dah g ke site 1 malaysia nie...mcm2 ada :)

Akram said...

@Iena farina: Wasalam..yeah mcm2 ade2.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...