Sunday, July 29, 2012

Google Fiber: 1000 Mpbs Menjadi Taruhan

Evolusi...


Trend baru Internet bermula apabila Google Fiber diperkenalkan oleh Google baru-baru ini. Google Fiber diperkenalkan dengan kelajuan internet yang 100 kali lebih cepat daripada apa yang kebanyakan rakyat Amerika ada hari ini. Pada video di bawah, kita boleh lihat evolusi Internet dengan cinematography yang agak comel dalam iklan ni. Kita boleh tengok kan macam mana iklan yang kreatif boleh mempengaruhi seseorang tu. Em..kalo tak salah, Maxis ada pelan HSBB 30 Mpbs iaitu speed Internet paling tinggi kat Malaysia setakat ni.


P.S: Sekarang ni pakai Streamyx pelan 1Mpbs dah makin 'menyiput'. Dulu YouTube streaming lancar je. Mungkin ke dengan pengenalan UniFi, user Streamyx diabaikan?
Comments
5 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

5 Komen Yang Awesome:

لين Si Pipi Merah said...

syukran ..followers yang ke 1000..aiwah! tunggu....

Akram said...

لين Si Pipi Merah: jazakallah...mari2 hadiah. hehe..

buatbest said...

hoho..~ wah..laju nie..hoho

AJIB said...

laju2...tq google...

Akram said...

1000mbps kaki download memang senyum la kalo sampai kat malaysia ni. Tapi SKMM sure capped kan

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...