Wednesday, August 1, 2012

Batpod Sebenar Dibina Di Vietnam

Viral...

Tempoh hari kami paparkan 'Kos Sebenar Menjadi Seorang Batman'. Kos Batpod dianggarkan bernilai $1.5 juta kalau korang ingat. Kali ni kipas-susah-mati dari Vietnam telah membina replika Batpod dari bahan terpakai. Mungkin ada kekurangannya dari segi aspek keselamatan sebab tak siap 100% lagi. Tapi tak kisah la kalau awek sesama berpandangan tengok motor abang lawa lain dari yang lain. Hehe, jom tengok video macam mane replika batpod ni berfungsi. Engineering is AWESOME.



Sumber: Geekologie
Comments
3 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

3 Komen Yang Awesome:

farra arzami said...

followed u back:)

wanie-raina said...

nak tanye sikit!! kipas susah mati tu sbenarnye ape ea?? wanie salu jugak beli gempak n komik laen tapie salu dorg mention kipas tu .. ??

Akram said...

@wanie-raina: owh...kipas susah mati tu die hard fans la. Kire peminat tegar org ckp... :-)

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...