Monday, September 20, 2010

'Michelin Baby'

            Awesome!!! Seorang bayi bernama Lei Lei berusia 10 bulan di China mempunyai berat hampir 20 kg. My chubby nephew which aged 11 months having weight only 10.5 kilos! Memang berat sangat 20 kg bagi seorang bayi berusia 10 bulan. 
  
        Yang kesiannya , bayi ni digelar "Michelin Baby". Ala...maskot tayar michelin tu. Tak patut la media buat macam tu kan.
Svetlana yang sedang mendukung anaknya Karan Singh
        
        Tapi ni bukan lah bayi yang terberat di dunia. Bayi yang terberat seusia 10 bulan di dunia mungkin di India iaitu anak kepada perempuan tertinggi di asia. Macam mane la  agaknya masa hadapan bayi-bayi ni.~.~.~
Comments
2 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

2 Komen Yang Awesome:

y@n@ M!B said...

sy lak membygkan saat² ank tu dilahirkn..cane la perasaan ibu dia waktu tu..ouch~ -___-'

Akram Razali said...

lupe nak cakap...pe saje yang dia capai, dia akan ngap.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...