Sunday, August 8, 2010

Sebab Anda Perlu Join 1Malaysia Bloggers Community

Tengah2 aku blogwalking, aku terjumpa satu site ni. Nama site ni 1Malaysia Blogger Community, so lets check it out!!

Sebab anda perlu join 1Malaysia Bloggers Community:

1. Buatan Malaysia

2. Lebih kurang macam blogger community yang lain macam BlogMalaysia

3. Form untuk submit blog yang simple (tak sampai 5 minit)

4. Baru je 26 ahli yang listed setakat 8 ogos ni, so big chances blog anda untuk di"review" oleh admin

5. Bila blog anda tlah approved, screenshot serta detail tentang blog anda akan dipaparkan di 1Malaysia Bloggers Community

6. Can maximize ur followers

7. Aku join community ni pun sbb usia blog "AWESOME" baru lagi...hehe

1Malaysia Blogger Community
Comments
3 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

3 Komen Yang Awesome:

ctnurhayati cute said...

hidup 1malaysia..hex3
keep your posting..

Fared Isa said...

kalo bru ada 26 followers, maksudnya blog community tu xbagos la...xmndapat sambutan...hadoi,akram akram....

Akram Razali said...

Fared Isa - Hadoi hang ni. Follower blog tu dah ramai la lebih 100 org...Tapi ramai yang tak submit blog diorang kot.Just try je. Kan tu satu platform nak promote blog masing2...tak baik tau kondem2 ni.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...