Saturday, August 20, 2011

I am Maru ( Kucing Paling Popular Di Dunia )


                Sejauh manakah sayang dan minat anda pada kucing? Bagi peminat kucing dan kaki layan YouTube, mungkin anda sudah kenal dengan seekor kucing yang berasal dari Jepun yang boleh dianggap sebagai selebriti internet sekarang. Manakan tidak, saluran YouTube telah dilihat sebanyak 114,272,099 kali setakat ini dengan telatah comel kucing bernama Maru ini.
               

               Bermain dengan mainan, bersembunyi di bawah sofa, meluru dan melompat masuk ke dalam kotak antara kegemarannya semasa bermain di hadapan kamera. 

Bukan setakat video YouTube yang boleh anda layan, sekarang anda boleh memiliki buku tentang kucing ini yang akan dipasarkan pada 23 Ogos ini yang berjudul 'I am Maru'. Versi asal buku ini sebenarnya telah diterbitkan dua tahun yang lalu dalam Bahasa Jepun.

Sila ke link ini untuk melihat telatah comel kucing ini : mugumogu's Channel
Comments
8 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

8 Komen Yang Awesome:

♥ Maisarah Humaira ♥ said...

bulat nye meow ni...gerammm....

Afuan Shah said...

hahahha...comel2..
tapi x minat kucing..hihi

zati embong said...

mmg super duper comel pun!

LadyBird said...

comel domel :)

19jan1967 said...

COMEL KUCING NI












19jan1967 said...

KALAU AKU NAK BALAS

19jan1967 said...

SORI AKU TAKDE FACEBOOK

19jan1967 said...

OK LAH AKU NAK ET ORANG LAYINBAI

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...