Wednesday, June 16, 2010

Kajian Mengenai Kentut. Exposed!!!!


 
Kentut?? What the fish...post macam ni. Ha...ni aku nak cerita. Aku dh terkena semalam.. Kejadian ini 

dilaporkan berlaku di lift Jusco. Seorang suspek telah melepaskan gas beracunnya di dalam lif, dan 

mangsanya hampir lemas berikutan terhidu gas beracun itu. Yang hampehnya, mangsa tu adalah aku. 

Fuhh...aku tak tau ar brape lame apek tu tak membuang. Korang tau la kan brape besar lift kt Jusco tu, tapi 

semerbak harum dia tu pantas menusuk hidungku. Yang penting, muka apek tu COOL and maintain je 

(menang betting la tu) (aku terseksa). So, aku nak review ckit pasal personaliti mengikut kentut atau nama 

saintifiknya flatus (harap2 la apek tu baca).



1. Orang TIDAK JUJUR
Orang yang kalau kentut lalu menyalahkan orang lain.

2. Orang BANGANG
Orang yang menahan kentutnya sampai berjam-jam.

3. Orang BERWAWASAN LUAS
Orang yang tahu bila harus kentut.

4. Orang SENGSARA
Orang yang ingin kentut tapi tidak boleh kentut.

5. Orang MISTERIUS
Orang yang kalau kentut, orang lain tidak ada yang tahu.

6. Orang GUGUP
Orang yang tiba-tiba menahan kentutnya bila tiba masa nak kentut.

7. Orang yang PERCAYA DIRI SENDIRI
Orang yang selalu mengira kalau kentutnya bau harum.

8. Orang SADIS
Orang yang kalau kentut di ranjang terus dikibaskan baunya ke ranjang
orang lain.

9. Orang PEMALU
Orang yang kalau kentut tidak bunyi tapi lalu merasa malu sendiri.

10.Orang yang STRATEGIK
Orang yang menyembunyikan kentutnya dengan tertawa
terbahak-bahak biar orang lain tidak dengar.

11.Orang BODOH
Orang yang kalau habis kentut menghirup nafas untuk
mengganti kentutnya yang keluar.

12.Orang PELIK
Orang yang kalau kentut di keluarkan sikit-
sikit,sampai bunyi "tit-tit-tit"

13.Orang SOMBONG
Orang yang sering mencium kentutnya sendiri

14.Orang RAMAH
Orang yang senang mencium kentutnya orang lain.

15.Orang yang tidak senang BERGAUL
Orang yang kalau kentut sembunyi.

16.Orang AKUATIK
Orang kalau kentut di dalam air sampai bunyi
"blurp-blurp"

17.Orang ATLETIK
Orang kalau kentut sambil mengeluarkan tenaga dalam.

18.Orang JUJUR
Orang yang mengaku kalau habis kentut

19.Orang PINTAR
Orang yang boleh menandai bau kentut orang
lain. Nak tambah...

20. Orang MALANG
Orang yang nak kentut tapi terkeluar taik....

p/s: Bulan welkap ni, diharap jangan la ada yang main betting2 kay...HARAM tau  and fikir2kan lah apek tu dalam kategori maner (Cehh...)
Comments
2 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

2 Komen Yang Awesome:

pesonaSH said...

hahaha tambah satu.. kentut setiap masa *org yg terlalu peramah ^_^ cakap tak henti2* hehe

Nina Nurziana said...

hahahhahah!

Post a Comment

Sila tinggalkan komen anda kawan-kawan.
Maaf kalau tak sempat balas komen-komen korang semua.
Kunjungan anda akan dibalas oleh saya :-)

Jangan lupe like page kami di facebook. Awesome Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...