Friday, March 29, 2013

Cristiano Ronaldo Mengejutkan Dunia Dengan Tindakan Beliau


Di akhir perlawanan kelayakan Piala Dunia Kumpulan F antara Portugal dan Israel, Cristiano Ronaldo menolak bertukar jersey dengan pemain Israel.

Menurut laporan Shabestan, wartawan tv Aljazeera sempat bertanya kepada Ronaldo, 'Anda saat ini berada di tanah Israel atau Palestin?' Bintang dunia yang berasal dari Portugal ini menjawab, "Saya berada di bumi Palestin."

Di akhir perlawanan, pemain Israel mendekati Ronaldo untuk bertukar jersey, namun dia tidak mengendahkan pemain Israel tersebut.

Seperti diberitakan, Portugal bertanding melawan Israel baru-baru ini di perlawanan kelayakan Piala Dunia Grup F. Seperti diberitakan oleh Antara, Portugal bangkit dari tertinggal 1-3 untuk menyamakan kedudukan 3-3 di masa tambahan.

Friday, March 22, 2013

Pakar Tshirt Printing & Baju Korporat

          Anda masih tercari-cari kedai printing baju yang menawarkan servis printing baju murah ? Bukan hanya murah, ia juga menawarkan kualiti printing baju dan sulaman baju korporat terbaik dan premium. Anda pasti berpuas hati sebab nama-nama besar seperti Schlumberger, UiTM, PKNS, 1AZAM dan bermacam lagi nama syarikat korporat yang sudah tempah dengan kami. Pasti berpuas hati dengan servis printing baju yang ditawarkan.  


 
P.S: Pastikan anda tidak terpedaya dengan sesetengah kedai atau kilang printing baju yang menawarkan harga murah tetapi kualitinya hampeh dan cetakan cepat rosak. Jadi jika anda berminat buat tempahan Printing Tshirt Murah, sila layari website Printingsbaju untuk rujukan katalog printing baju.

Laman Facebook: Tshirt Printing

Samsung Galaxy S3 Palsu

Berhati-hati!


Sila berhati-hati semasa membeli Samsung Galaxy S3 sama ada anda beli di kedai, kedai maya di facebook. Jangan dah terkena, baru nak pulang duit kembali. Memang tak dapat la nak tukar balik dengan kedai tersebut.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...